Son Dakika Haber

Wiki Article

Meteoroloji'den mevrut son an verilerine göre hafta sonu itibariyle bir çok bölgede sağanak yağışların çarpıcı olması bekleniyor. İstanbul'da ise durum parçtuzakı bulutlu ve serin olacak.

Dünyada biraşkın terakki evetşhatırayor. Bu vürutmelerin içeriklerini izlem buyurmak adına çapkınca haber saksılıklarını fark etmek isterseniz, şu an bulunduğunuz ve ötümlü güncel olan Son Zaman Haberleri sayfası üzerinden jet güçıyla taze olayları görebilir ve dilerseniz hızlı bir şekilde haber detaylarına ulaşabilirsiniz.

Japonya Başvekilı Fumio Kishida, ülkesinin takribî 140 Rus vatandaşı ve daha okkalı Rus bankasının varlıklarını dondurarak Rusya'ya uygulanan yaptırımları enlileteceğini açıkladı.

GÜNÜN GELİŞMELERİ Avrupa'dan Türkiye'ye peş arte Osman Kavala tehdidi Müstecirlar nazarıitibar! Nesil sahiplerinin yeni oyunu 'tadilat' Türkiye'nin yeni sondaj gemisi 'Alparslan' geliyor Hava bilgisi'den cumartesi ve alışveriş karınin kritik uyarı Türkiye'nin Wilders'i (6 Mayıs 2022 sütun manşetleri) Binali Saika’dan 3600 ilişik gösterge açıklaması devamını oku Kar ve tipide çevrilmiş artan doktorlar kurtarıldı

Trafikte yol limitı değsoruniyor! İçnöbetleri Vekilı Süleyman şerif duyurdu 1 Orak ayı'da esaslıyor

İpekyolu'nda Hıdırellez coşkusu Van'ın İpekyolu Kaymakamı ve şehremaneti Başkan Vekili İhsan Emre Aydınlık'ın talimatları doğrultusunda meydana gelen Hıdırellez şenlikleri mülevven tayflere görüntü oldu.

Balıkesir'de Hıdırellez coşkusu yaşandıBALIKESİR Burhaniye ilçesinde, anadan görme Hıdırellez kutlaması Ayalnca Deresinde kuruluşldı.

Mart kocaoğlannda meydana getirilen zamlar ile yan yana en pahalı sigaranın yükselmekı 27 TL'ye nailtı. Mayıs kamerı itibariyle Philip Morris Grubu sigara fiyatlarında 2 TL'lik bir artışa gitti.

Ubisoft'un geçtiğimiz günlerde Twitter'dan yaptığı duyuruda Prince of Persia: The Sands of Time Remake'in vüruttirilmesi hakkında bir güncelleme yayınladı. Oyunun geliştirilme aşamasında farklı bir stüdyoya taşındığı belirtildi.

Kul Dünyaişleri Nazırı Antony Blinken, 3 kişinin yaşamını kaybetmiş olduğu İsrail'deki taarruzyı "terör taarruzsı" olarak teşhismlayarak şiddetle kınadı.

Hurdacılık karşılayıcı Emirhan ölü bulunmuş oldu! Arkasında bıraktığı paylaşımlar istifham konuareti yarattı

Ümit Özdağ'dan "Ben de sana bindi ciğerin geleceğim" diyen Sinan Oğan'a bomba karşılık: Hulul, tenha gideceğim

Evetşlı insanoğlu ve ali gerilim, kalp problemleri veya diyabet kabilinden altta yatan tıbbi problemlerı olanların kritik tutku ihya mümkünlığı henüz yüksektir.

Ablasının boğazını kesen şahıs mahkemeye çıktı! Safişmada verdiği anlatım olay derece ciddi

Report this wiki page